078 651 11 17

Ahlborn Almemo datadisplay 2490-2

Ahlborn Almemo 2490-2 meter is de ideale multifunctionele meter voor in het veld. Deze datalogger is in staat om snel tot maximaal 10 metingen per seconde gegevens weg te schrijven naar de gekoppelde laptop. U kunt natuurlijk ook gegevens aflezen op het instrument zelf. 

Door de universele TEDS Almemo ingangen kunt u snel en simpel sensoren wisselen zonder iets te wijzigen in de settings van de meter of iets aan te sluiten. Slechts het insteken van de TEDS sensor maakt het mogelijk om te kunnen meten.  De instrumenten zijn dus plug&play voor iedereen bruikbaar.

Veel sensoren koppelt u aan een Almemo. Bijvoorbeeld sensoren voor kracht, druk, temperatuur en verplaatsing. De Almemo verzorgt aanvullend ook de voeding van de sensor.

Vraagt u ons vrijblijvend naar mogelijkheden voor verhuur of verkoop.

Almemo 2490
Datalogger Display almemo, huren metesco, koop uw meetsystemen bij metesco
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Ahlborn Almemo Compact meetinstrument
  • 1 of 2 ingangen voor meetsensoren
  • 65 meetbereiken te kiezen
  • Twee output interface connections
  • Geheugenopslag naar PC via datakabel
  • Grote grafische display
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.