078 651 11 17

Krachtopnemer - Centor Easy R

Centor Easy R is een eenvoudig te bedienen instrument voor kwaliteitscontroles gedurende uw productieproces. Nauwkeurig meten met geheugen voor opslag van 100 meetwaarden. Leverbaar in capaciteit tot maximaal 50000N (50kN).

De Easy R is de uitvoering met externe loadcell.

Dit type is ontworpen voor tussentijdse controle in productieprocessen. Het instrument heeft een helder scherm en de mogelijkheid tot het instellen van grenswaarden met visuele- en geluidsalarmen.

De Centor Easy R slaat maximale en minimale waarden op, het gemiddelde en de standaardafwijking. Het wordt opgeslagen op het geheugen en deze kunnen worden uitgelezen via de software. Het instrument is voorzien van aansluitingen voor externe instrumentatie, voor een mogelijke integratie in uw proces.

Sample rate van het instrument van 1000 Hz en een nauwkeurigheid van 0,1% F.S. Zeer robuust en prima geschikt voor gebruik in veeleisende productie omgevingen. Maximale capaciteit 50kN.

Deze krachtopnemer kopen? Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Andilog centor easy r - krachtopnemers externe loadcell
Krachtopnemer - Centor Easy R
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Digitale krachtopnemer met externe sensor
  • Geschikt voor trek- en drukkracht
  • Nauwkeurigheid 0.1 % Full scale
  • Capaciteiten van 20N tot 50kN
  • Geheugen voor 100 tests
  • Geleverd inclusief kalibratie protocol
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.