078 651 11 17

Krachtopnemer - Centor Dual

De Andilog krachtopnemer Centor Dual Touch is een intuïtief instrument waaraan 2 krachtsensoren kunnen worden gekoppeld. Het instrument laat de meetwaarden tegelijkertijd zien op het grafisch display. Het instrument wordt geleverd met een krachtsensor (intern of extern) en optioneel is het mogelijk om externe sensoren te koppelen (SPIP). De opties waaruit gekozen kan worden zijn kracht, torsie en verplaatsing.

De Centor Dual Touch heeft realtime grafische weergave van de meetwaarden op het heldere display. Meetwaarden kunnen tegen elkaar worden afgezet. Sensor 1 vs. Sensor 2, Sensor 1 vs. de tijd, Sensor 2 vs. de tijd, Sensor 1&2 vs. de tijd.

Het instrument heeft ook de beschikking over voorgeprogrammeerde calculaties zoals breekkracht, gemiddelden, pieken, snelheid, tijd tot max waarde etc. Deze kunnen eenvoudig worden opgeroepen.

Zeer overzichtelijk menu. Bluetooth connectiviteit (voor verbinding naar PC software), RS232 en USB aansluiting. Ook een USB Data Recorder mogelijkheid, zodat u direct naar een USB stick kunt loggen.

De Centor krachtopnemers zijn specifiek ontworpen voor tussentijdse controle in productieprocessen. Hiervoor hebben de instrumenten een helder scherm en de mogelijkheid tot het instellen van grenswaarden met bijbehorende alarm (visueel en geluid).

De sample rate van dit instrument is 1000 Hz en het heeft een nauwkeurigheid van 0,1% F.S. Het is robuust en geschikt voor gebruik in veeleisende productie omgevingen. Leverbaar in capaciteit van 5N tot maximaal 50.000N (50kN).

Krachtopnemers Andilog koop je bij Metesco
andilog portable instruments
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Digitale krachtsensor met 2 sensoren
  • Meten van kracht, torsie en verplaatsing
  • Nauwkeurigheid 0.1 % full scale
  • Capaciteit tot 50kN
  • Geheugen voor 2000 tests
  • Grafische weergave meting - Realtime
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.