078 651 11 17

Krachtopnemer - Centor Star Touch

Centor Star Touch is een intuitief instrument voor inzet tijdens kwaliteitscontroles gedurende productieprocessen. Het heeft een duidelijk kleuren touchscreen en een geheugen voor opslag van 2.000 meetwaarden.

Dit instrument is specifiek ontwikkeld voor tussentijdse controle in productieprocessen en voor op R&D afdelingen. Hiervoor kan de meter worden ingesteld in 2 modes, de continu mode of de test mode. In de continu mode wordt de kracht permanent gemeten, maar kan het instrument geen grafische weergave of calculaties maken. In de Test mode wordt een test tijd ingesteld, start u de test handmatig en kunt u grafische weergaven maken, specifieke calculaties maken etc.

Het instrument heeft een aansluiting voor externe instrumentatie bijvoorbeeld voor een mogelijke integratie in uw proces. Ook is er een USB dongle waarop data direct kan worden opgeslagen en welke snel en eenvoudig is uit te lezen. Bluetooth functionaliteit ontbreekt ook niet.

Sample rate van het instrument van 5000 Hz en een nauwkeurigheid van 0,1% over het meetbereik.

Andilog krachtopnemer touchscreen
meetinstrumenten verhuur bij Metesco Nederland
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Real time graphing kracht - tijd
  • Automatische calculatie waarden
  • Automatische herkenning sensoren
  • Geleverd inclusief kalibratie protocol
  • Geheugen voor 2.000 meetwaarden
  • Capaciteit tot 1000N
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.