078 651 11 17

AstroNova RC-300 - Network Printer

De AstroNova RC-300 is een Real-Chart Network Printer voor koppeling aan de TMX of TMX-R data acquisitie units. Deze netwerk printer kan tot 32 signalen printen op het 16.3" (414mm) paper. Elk signaal in een afzonderlijk raster met nummering en systeem log.

De toevoeging van de printer is voorzien voor specifiek die projecten waarbij hardcopies van de data net zo belangrijk als zijn als de digitale data. Dit kom je veel tegen in de Aerospace markt. Het instrument draait op een Windows 10 besturingssysteem.

Het is mogelijk om een extern scherm te koppelen aan deze RC-300 netwerk printer. Hiermee kan de gebruiker de Real-Chart printer lokaal beheren. Ook is het mogelijk om het instrument te combineren met de AstroNova VDiS software, waarmee de gebruiker zowel digitale als geprinte meetdata tot zijn beschikking heeft.

De Real-Chart network printer printer met een snelheid van maximaal 200mm/sec. Verkrijgbaar als Real-Chart RC-300R (Rackmount) en Real-Chart RC-300B (Benchtop).

Wanneer u als gebruiker altijd een digitale en geprinte uitdraai van uw metingen nodig heeft, kunt u de AstroNova Everest EV-5000 overwegen. Dit instrument heeft zowel een 19" touchscreen bedieningspaneel als ingebouwde printer. Het meest geavanceerde alternatief voor de welbekende chart recorder!

In de bijlage aanvullende informatie over dit systeem Heeft u interesse in een AstroNova systeem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Real Chart network printer AstroNova, RC-300
Chart recorder AstroNova
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • RC-300 Draagbare netwerkprinter
  • Te koppelen aan TMX en TMX-R
  • 16.3" Z-fold chart paper (414mm)
  • Print maximaal 32 signalen
  • Rackmount of Benchtop uitvoering
  • Real-time printen of na meting
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.