078 651 11 17

Proceq Original Schmidt Live - Digitaal

De Original Schmidt Live is de volledig gemoderniseerde Original Schmidt beton proefhamer van Proceq. Sinds de introductie van de Original Schmidt in 1965, is het instrument voor velen een zeer betrouwbaar instrument gebleken voor het testen van druksterkte van beton. De Live versie is volledig gedigitaliseerd met een app en mogelijkheid tot werken in de cloud.

Net als het origineel is de Schmidt Live verkrijgbaar in een N of L versie, waarbij de slagenergie verschilt. Voor kwetsbaarder materiaal met een dikte van <100mm adviseren wij type L met een slagenergie van 0.735Nm. Voor elementen met een dikte van >100mm kunt u volstaan met de standaard type N, met een slagenergie 2207Nm.

Beide types hebben een meetbereik van 10-70 N/mm².

Naast de mogelijkheid tot het werken via een webtool, is het ook mogelijk om een draadloze printer aan te sluiten. Hiermee kunnen meetwaarden direct worden afgeprint, zoals dit vroeger bij de type NR en LR ging.

Metesco levert de gehele range beton testhamers van Proceq. Vraagt u vrijblijvend informatie aan.

Proceq Original Schmidt Live - Digitaal
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Complete modernisering van het origineel
  • Compact en robuust instrument
  • Registratie van meetresultaat via cloud
  • Slagenergie 2207Nm (N) of 0.735Nm (L)
  • Gratis Apple iOS app
  • Rapportage in PDF of CSV formaat
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.