078 651 11 17

Proceq - Profometer PM Serie

Proceq 600 Profometers met touchscreen

De nieuwste Proceq Profometer 600 serie is een nieuwe generatie meetapparatuur en dekkingsmeters die geschikt zijn voor uitvoeren van line scans en het verrichten van metingen op grote oppervlakken. Ook optioneel geschikt voor detectie en meten van de mate van roest / corrosie van het wapeningstaal.

De Proceq Profometer wordt geleverd met een sensorwagen, puntsonde en kan optioneel worden geupgrade tot corrosie analyse instrument. De sensor zit in een wagen geklikt, waardoor het scannen sterk vereenvoudigt wordt. Voor het maken van line- en areascans, biedt het karretje ook grote voordelen.

De meegeleverde tablet geeft real-time inzicht in het de meting en biedt de mogelijkheid om direct instellingen aan te passen wanneer nodig. De metingen kunnen direct worden opgeslagen en achteraf worden ingelezen in de software. De software biedt een ruime mate van vrijheid in opslaan, analyseren en rapporteren voor uw opdrachtgevers.

De oplaadbare batterij maakt het mogelijk om een volle dag uw metingen te verrichten zonder opnieuw op te laden. 

Metesco verhuurt en verkoopt de Proceq meetinstrumenten. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Proceq - Profometer PM Serie
Proceq - Profometer PM Serie
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Wapeningdetectie tot 185mm
  • Dekking meten op wapeningsstaal
  • Linescans tot 10 meter
  • Sonde op wielen, touchscreen bediening
  • Uit te breiden naar corrosietester
  • Te huur & te koop
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.