078 651 11 17

Proceq Paperschmidt

De PaperSchmidt is de eerste terugslaghamer speciaal ontworpen voor het testen van papierollen. Uitgebreide proeven uitgevoerd bij grote fabrikanten in de VS en Europa hebben aangetoond dat de meters een herhaalbare hoge nauwkeurigheid bieden.
 
De Paperschmidt heeft dezelfde slagenergie als de Original Schmidt type L, 0.735Nm, maar is veel gevoeliger, resulterend in een hogere nauwkeurigheid bij metingen.
 
Het instrument is volledig digitaal en heeft slechts 1 toets. Eenvoudig te bedienen voor iedere gebruiker.
 
Het instrument heeft een logfunctie en kan meetwaarden opslaan en exporteren naar de meegeleverde software. De meetwaarden worden hier in een overzichtelijke tabel weergegeven en kunnen worden opgenomen in rapportage.
 
Metesco levert de Proceq instrumenten voor huur en koop. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.
 
Proceq Paperschmidt
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Testhamer voor papierrollen
  • Gebaseerd op original Schmidt
  • Snel inzetbaar en digitaal uitleesbaar
  • Slagenergie 0.735Nm
  • Software meegeleverd
  • Eenvoudig bedienen, slechts 1 toets
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.