078 651 11 17

Proceq Profoscope - Dekkingsmeter

De Proceq Profoscope is een handzame wapeningsdetector voor het lokaliseren van wapeningsstaal in betonnen objecten. Ook kan hiermee de betondekking boven op de staven worden bepaald. De nauwkeurigheid is ± 2mm (tot 100mm diepte) en ± 4mm (tot 180mm diepte).

De Profoscope is de opvolger van de Profometer 5/5+ en is de handzame variant op de Profometer PM serie. Het compact design zorgt ervoor dat de gebruiker tot in de kleinste hoekjes kan meten. Het heldere display en de LED indicators maken het meten en interpreteren van de data eenvoudig.

De Profoscope+ heeft als extra optie dat het instrument meetwaarden kan opslaan in het geheugen. De meetwaarden kunnen achteraf worden uitgelezen en bekeken in de software die wordt meegeleverd.

Metesco heeft dit instrument beschikbaar voor zowel huur als koop.

Proceq Profoscope - Dekkingsmeter
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Handzame en kleine wallscanner
  • Snel metingen verrichten
  • Nauwkeurig bepalen wapening positie
  • Meetbereik detectie tot 180mm
  • Meetbereik dekking tot 100mm
  • Met of zonder datalog functie
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.