078 651 11 17

Original Schmidt type LR

De Original Schmidt Type LR is een beton proefhamer met een printrol voor directe registratie van de meetwaarden. Type L heeft een slagenergie van 0.735 Nm en een meetbereik van 10 to 70 N/mm2. Dit type is met name geschikt voor vers of kwetsbaar beton, met een maximale dikte van 100mm. Hierboven adviseren we Type N/NR.

Er bestaat een groot aantal technieken waarmee de toestand van de betonconstructie gedetailleerd in beeld kan worden gebracht. Afhankelijk van de complexiteit van de problematiek en de cultuurhistorische waarden van het object, kan een spectrum van technieken worden ingezet. Welke onderzoekstechnieken worden ingezet, hangt af van ten eerste de zichtbare schadeverschijnselen, zoals scheuren, losse schollen, verkleuringen of uitloging van reactieproducten, ten tweede de omstandigheden waaraan het beton is blootgesteld, zoals regen, zon, dooizouten, zeewater of mechanische belastingen, ten derde de toekomstige fysische en mechanische  belasting in een eventuele nieuwe functie, en ten vierde de vereiste betrouwbaarheid van de schadeprognose.

Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de CUR bepalingen en richtlijnen.

- CUR, Duurzaamheid en onderhoud van betonconstructies,
- CUR-Publicatie 172, Gouda 1998
- CUR, Inspectie en onderzoek van betonconstructies,
- CUR-Aanbeveling 72, Gouda 2000

Metesco Nederland biedt een diversiteit aan instrumenten aan voor verkoop, alsmede in haar uitgebreide verhuurprogramma. De meest gebruikte instrumenten zijn van het merk Proceq welke een uitgebreid programma aan NDO instrumenten heeft ontwikkeld. Metesco Nederland verkoopt alle Proceq instrumenten.

Original Schmidt type LR
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Snel inzetbaar
  • Compact
  • Registratie van meetresultaat op papier
  • Eenvoudig in gebruik
  • 10 to 70 N/mm2
  • Beschikbaar als verhuurinstrument
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.