078 651 11 17

Proceq Schmidthamer type NR

Schmidthamer Type NR is een analoge beton proefhamer waarbij de meetwaarden direct op het papier worden geregistreerd. De slagenergie is 2207Nm en het meetbereik ligt tussen 10-70N/mm².

Er bestaat een groot aantal technieken waarmee de toestand van de betonconstructie gedetailleerd in beeld kan worden gebracht. Afhankelijk van de complexiteit van de problematiek en de cultuurhistorische waarden van het object, kan een spectrum van technieken worden ingezet.

Welke onderzoekstechnieken worden ingezet, hangt af van ten eerste de zichtbare schadeverschijnselen, zoals scheuren, losse schollen, verkleuringen of uitloging van reactieproducten, ten tweede de omstandigheden waaraan het beton is blootgesteld, zoals regen, zon, dooizouten, zeewater of mechanische belastingen, ten derde de toekomstige fysische en mechanische  belasting in een eventuele nieuwe functie, en ten vierde de vereiste betrouwbaarheid van de schadeprognose.

Metesco Nederland biedt een diversiteit aan instrumenten aan voor verkoop, alsmede in haar uitgebreide verhuurprogramma. De meest gebruikte instrumenten zijn van het merk Proceq welke een uitgebreid programma aan NDO instrumenten heeft ontwikkeld. Metesco Nederland verkoopt alle Proceq instrumenten. 

Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de CUR bepalingen en richtlijnen.

- CUR, Duurzaamheid en onderhoud van betonconstructies,
- CUR-Publicatie 172, Gouda 1998
- CUR, Inspectie en onderzoek van betonconstructies,
- CUR-Aanbeveling 72, Gouda 2000

 

 

 

 

 

 

Proceq Schmidthamer type NR
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Originele beton proefhamer van Proceq
  • Compact en robuust instrument
  • Registratie van meetresultaat op papier
  • Slagenergie 2207Nm
  • Eenvoudig in gebruik
  • Beschikbaar voor huur en koop
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.