078 651 11 17

Metesco Loadcell - Drukdoos 25 Ton

Metesco Nederland is leverancier van loadcellen en weegsystemen voor de bouw en industrie. Speciale toepassingen zoals zwaartepuntbepalingen en datalogsystemen kunnen worden meegeleverd als optie. De drukdozen zijn leverbaar in capaciteiten van 100 Kg tot en met 1000 ton en zijn snel leverbaar. Levering van meerdere aantallen binnen enkele dagen is geen enkel probleem.

Onze loadcel / drukdozen sets worden veelal gebruikt bij het bepalen van zwaartepuntligging van off-shore modules, het meten van krachten en oplegreacties onder bruggen of in sluizen, en monitoren van kracht in zijn algemeenheid. Ook zijn complete meetsystemen leverbaar met bvb verplaatsings opnemers, dataregistratie mogelijkheid of zelfs gelijktijdig waarden printen op een compacte printer of draadloze opslag naar een PC. Onze loadcellen zijn modulair opgebouwd en u kunt in de toekomst daardoor uitbouwen naar meerdere loadcellen in één meetopstelling.

Naast leveren van digitale uitleesunits en dynamometers voor verkoop leveren wij ook complete systemen voor verhuur en verrichten wij assistentie bij het meten on site op uw project. Onze krachtopnemers vinden hun toepassing vooral in de offshore en zware heftechniek.

Metesco Loadcell - Drukdoos 25 Ton
Metesco Loadcell - Drukdoos 25 Ton
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Metesco Loadcell 25 ton
  • Dataloggen optioneel
  • Dataprinter voor gegevensweergave
  • Eenvoudig te gebruiken
  • Compacte set van 3 loadcells
  • Uitlezing ton of kN
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.