078 651 11 17

Metesco Loadcell - S-type 30 ton

Metesco levert S-type loadcells in een vele vormen en capaciteiten. Deze krachtopnemers worden geleverd inclusief 5 meter kabel, op aanvraag kan dit langer of korter.

Afhankelijk van het exacte type kunnen wij deze varianten leveren met een capaciteit van 500 kg tot 30.000 kg. Alle types worden bekabeld geleverd met een datastekker. Deze kan worden gekoppeld aan de Almemo uitleesunit. Standaard wordt deze ingeregeld op weergave in ton of kN. Nauwkeurigheid van ± 0.5%.

Optioneel kan er worden gekozen voor een datalogger voor het registreren van de meetwaarden. Resulterend in een excel file voor eenvoudige, maar overzichtelijke weergave van de meting. De standaard datalogger kan waarder registreren met een meetinterval van 10 mops.

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden voor zowel huur als koop via Metesco.

stype loadcell tot 30 ton, 500 kg minimale capaciteit
5 tons s-type loadcell te koop via Metesco Nederland
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Nauwkeurige loadcell S-type
  • Trekkracht & Drukkracht tot 30 ton
  • Geleverd inclusief display in kN
  • Geleverd inclusief bijpassende oogbouten
  • Nauwkeurigheid ± 0.5%
  • Optioneel leverbaar met datalogger
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.