078 651 11 17

Stingray - Open kanaal Debietmeter

De Greyline Stingray is een compacte, batterij-aangedreven flowmeter en datalogger in één. De meter is in staat om in open kanalen het waterniveau en de snelheid te loggen. door het slootprofiel in te voeren bepaalt de meter het debiet door het kanaal en slaat dit op in het interne geheugen.

De meter is geschikt voor meten van de afvoer via sloten, kanalen of bvb meten van de afvoer door een rioolbuis. De instrumenten worden ingezet bij rioolgemalen, waterschappen, wegbeheerders of aannemers.

Greyline Stingray maakt gebruik van een op de bodem liggende ultrasoon sensor voor het continu meten zowel snelheid alsmede de waterhoogte in het kanaal. De sensor is waterdicht evenals het instrument wat volledig IP68 gesloten is. De sensor is compact en kan in de pijp of op de bodem van een kanaal worden geplaatst. Geen speciale verbindingen, gereedschappen of hardware nodig.

Voorzien van een ingebouwde duidelijke display, groot geheugen, draagbaar en makkelijk in gebruik.

 

Open kanaal flowmeter doppler
Stingray flowmeter doppler, waterpeil en flow
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Compact en Robuust IP68
  • Water en stofdicht
  • Datalogger ingebouwd
  • Meten waterstroom open kanalen
  • Meet waterhoogte tot 4500mm
  • Specifiek voor open kanalen
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.