078 651 11 17

Portaflow 220 - Clamp-on flowmeter

Micronics meters maken gebruik van geavanceerde DSP technologie. De PF-220 is de nieuwste draagbare debietmeter die in het verhuurprogramma van Metesco is opgenomen.

Debiet en snelheid kunnen snel worden weergegeven op het scherm. Door de grote overzichtelijke display kunt u snel inzicht krijgen in de stromingssnelheid, het debiet, de totaaltellen en batterijcapaciteit.

Via uitgangen in mA of Pulse kunnen externe meetunits of processen worden aangestuurd. De PF-220 kan ook direct communiceren met pc software waar de gtegevens tevens real-time kunnen worden afgelezen.

De PF220 wordt geleverd met 1 sensorset. Sensorset A (13-115mm) of B (50-2000mm).

De lichtgewicht, hand-held eigenschappen maken het makkelijk om snel zonder procesinbreuk te meten.

 

Portaflow 220 - Clamp-on flowmeter
Portaflow 220 - Clamp-on flowmeter
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Realtime weergave flow / debiet
  • Eenvoudige menusturing bij instellen
  • Snel plaatsbaar, binnen 5 minuten
  • Leidingdiameter tot 2000mm
  • Meetbereik tot 20m/s
  • Compact en handzaam
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.