078 651 11 17

Portaflow 330 - Clamp-on flowmeter

De Portaflow 330 ultrasone doorstromings of debietmeter van Micronics maakt gebruik van de meest geavanceerde DSP-technologie en is leverbaar via Metesco Nederland.

De PF330 meet debiet, vloeistof snelheid en heeft een ingebouwde totaliser en datalogger voor metingen en registratie over langere tijd met output naar PC of printer. In totaal kunnen er 200.000 meetwaarden worden opgeslagen.

Het instrument heeft een interactief QuickStart menu wat bediening eenvoudig maakt en een snelle plaatsing mogelijk maakt op elke geschikte locatie. De minimale set-up eisen maak het gebruik in de praktijk prettig en snel en bovendien mogelijk dat gegevens en parameters voor lokaties kunnen worden onthouden door het systeem.

De diverse types flow sensoren, of transducers worden geplaatst aan de buitenzijde van de leiding of buis zonder verstoring te veroorzaken van de in werking zijnde installatie of procesparameters. Het meetbereik is verdeeld over 2 typen sensoren:

Sensorset A met een meetbereik van 13-115mm
Sensorset B met een meetbereik van 50-2000mm

Metesco verhuurt en verkoopt de Portaflow transittime flowmeters. Wij maken graag een vrijblijvende offerte.

Portaflow 330 - Clamp-on flowmeter
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Controle van schone vloeistof
  • Meet snelheid of debiet tot 20m/s
  • Clamp-on, geen inbreuk proces
  • Datalogger voor 200.000 meetwaarden
  • Eenvoudig in te stellen via snelstart
  • Meetbereik van 13mm tot 2000mm
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.