078 651 11 17

Extronics Ex Camera 501 - Zone 0

De Icam 501 Zone 0 explosieveilige digitale foto camera van Extronics LTD is het ideale gereedschap voor inspecteurs en personeel wat regelmatig visuele gegevens vast wil leggen in een ATEX explosiegevaarlijke zone.

Het instrument is vervaardigd uit stevige antistatische kunststof en voorzien van extra rubberen bescherming. Hierdoor is de Icam 501 geschikt voor gebruik in een ruwe en industriële omgeving. De lang gerekte vorm maakt dat u het toestel makkelijk meedraagt in uw borstzak. Daarnaast is de camera is voorzien van een memorecorder welke gesproken tekst bij de foto's opslaat. Het lichte gewicht van minder dan 200 gram leent zich bij uitstek voor bediening met slechts één hand.

Voorzien van een high performance fixed focus lens, verbeterde 4-LED-flitser, geavanceerde anti-tril en beeldscherpte technologie biedt de Extronics 501 beelden van hoge kwaliteit in iedere situatie op locatie. Eenvoudiger kan uw inspectie en rapportage niet worden.

Gegevensoverdracht naar een computer of laptop eenvoudig uit te voeren met de bijgeleverde usb-kabel.

ATEX II 1 G Ex ia IIB T4 Ga II 2 G Ex ia IIC T4 Gb, M1 Ex ia I Ma 0°C to +60°C

 

Atex camera zone 0, Metesco Nederland
huur uw atex instrument via Metesco Nederland
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Explosieveilige camera Zone 0
  • Krachtige LED-flitser
  • Tijd en datum op afbeelding
  • Fixed focus lens
  • Compact en licht
  • Memorecorder ingebouwd
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.