078 651 11 17

Graphtec datalogger - GL240

De Graphtec GL240 datarecorder beschikt over 10 analoge kanalen en is geschikt voor meten van spanning, stroom, thermokoppels. De logger is robuust en meet tot een snelheid van 100 metingen per seconde bij gebruik 1 kanaal, tot 10 m/s bij 10 kanalen.

De 10 multi-functionele ingangen met M3 schroef aansluit terminals kunnen ook spanning meten in een bereik van 20mV tot 50V of bijv. 0/4-20mA via een shunt over de terminal aansluiting.

Op de display kunt u ook de meetresultaten real-time monitoren. Verder beschikt het instrument over uitbreidbaar geheugen (SD card, USB stick), netvoeding, AC, batterijen en galvanisch gescheiden ingangen. De data is achteraf uit te lezen in de meegeleverde software.

De GL240 is een 10 kanaals datalogger. Wanneer u wilt meten over meer dan 10 kanalen, kunnen wij u onder andere de Graphtec GL840 aanbieden, deze beschikt over 20 kanalen (uitbreidbaar tot 200 kanalen).

Graphtec, de moderne schrijvende meter uit voorraad leverbaar bij Metesco Nederland.

 

graphtec datalogger, huur 10 kanaals logger, thermokoppel, pt-100
10 kanaals datalogger huren bij Metesco
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • 10 kanaals datalogger
  • Max. 10ms meetinterval
  • Loggen naar SD card of USB
  • Real-time grafische weergaven
  • Voorzien van schroefcontacten
  • Meet spanning, temp, rV, pulse, logic
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.