078 651 11 17

UTM - Inspekt Table 250kN

De Inspekt Table is een Universele Testmachine (UTM) voor het uitvoeren van tests op verschillende componenten en proefstukken van bijv. kunststof en staal op medium capaciteit tot 250kN.

Deze machines in de Inspekt Table serie zijn ontworpen voor eenvoudige tests of tests met een repeterende taak in de hogere capaciteiten. Dit model kan in een range van 5 tot 250kN geleverd worden. De klant kan vervolgens kiezen voor een desktop of stand-alone model. Ook is het veelal mogelijk om uw oude model te vernieuwen (retrofit).

De machine is uitgerust met meerdere moduleslots om eventueel uit te kunnen breiden naar extra opties. De Inspekt Table testmachine kan op zichzelf gebruikt worden voor eenvoudige tests, maar ook in combinatie met een PC. De machine kan via usb- en Lan kabel met de pc verbonden worden. De software LabMaster kan vervolgens ingezet worden voor het programmeren, uitvoeren en analyseren van tests.

De LabMaster software is eenvoudig in opzet en kan worden gebruikt voor eenvoudige, enkelvoudige tests, alsook voor zeer uitgebreide, repeterende tests. Er staan standaard een aantal block programma's in geprogrammeerd bij levering, op basis van de door de klant opgegeven relevante normen / standaarden. U kunt deze natuurlijk aanpassen of zelf nieuwe tests invoeren in het systeem.

De machine heeft een vrij instelbare dwarsbalk met 'force and strain' control. Dit betekent dat er getest kan worden volgens de DIN EN ISO 6892. Verder is de machine voorzien van nauwkeurige krachtopnemers geschikt voor tests onder norm DIN EN ISO 7500.

Metesco heeft een Inspekt Table 250kN beschikbaar, welke u vrijblijvend kunt bekijken met een stukje uitleg. Bel voor een afspraak en wij lichten graag eea toe.

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden of kijkt u vrijblijvend op: www.test-machines.nl.

UTM - Inspekt Table 250kN
UTM - Inspekt Table 250kN
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Materiaal testmachines tot 250 kN
  • Test proefstukken staal, hout, kunststof etc.
  • Modulaire opbouw voor uitbreidingen
  • Retrofitting en maatwerk mogelijk
  • Zeer nauwkeurig, eenvoudig te bedienen
  • Uitgebreide mogelijkheden in software
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.