078 651 11 17

HT PQA824 - 4 kanaals netanalyser

De Power quality analysers van HT-Italia zijn momenteel op de markt de meest innovatieve instrumenten die de kwaliteit en specificaties van andere merken overtreffen. Metesco Nederland verkoopt deze state of the art instrumenten met groot geheugen en functies tegen een scherpe prijs.

Snel uw inzicht in energieverbruik in kaart brengen, netkwaliteit monitoren en via intuïtief te bedienen software uw rapportages verrichten of voorbereiden. De PQA824 is bestemd voor snelle metingen aan bijvoorbeeld frequentiegestuurde machines en registreert parameters in elektrische spanningsnetten van enkel tot 3 phases inclusief lekstromen en metingen over de 0-leider.

Het model is volledig ontworpen in Windows CE-omgeving die het mogelijk maakt de analyse van een enorme hoeveelheid gegevens met gemak en ongekende snelheid te verwerken. Geschikt voor meten van energie, harmonischen, pieken, dalen, frequentie enz. Snel bedienbaar innovatief ontwerp voor de meest voorkomende behoeften. Voorzien van groot kleuren TFT grafisch display (320x240pxls) met directe interactie (aanraakscherm).

Het instrument beschikt over een aantal voorgeprogrammeerde meetprogramma's waarmee een snelle meting kan worden gestart. Deze programma's kunnen uiteraard nog worden aangepast naar de wens van de gebruiker, simpelweg door het aan- of afvinken van de parameters.

  • Voldoet aan hoge IEC61010 CAT IV 600 V veiligheidscategorie 
  • Voldoet aan NEN-EN-IEC 61000-4-30 klasse B 
  • Beoordelen meetresultaten conform EN50160

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

HT PQA824 - 4 kanaals netanalyser
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Vastleggen snelle pieken/dalen
  • Robuust apparaat, eenvoudig in gebruik
  • Duidelijke kleuren touchscreen display
  • Intuïtieve software
  • Geleverd met meetsnoeren
  • Geleverd met flextangen tot 3000Aac
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.