078 651 11 17

HT VEGA78 - 4 kanaals powerlogger

De Vega78 Power Quality Netanalyser is door HT-Italia ontworpen om snel en efficient netvoeding problemen te kunnen oplossen. De Power Quality Quality analyser is tevens een energie logger en in staat om te meten aan 1-fase en 3-fase systemen, al dan niet met nulleider.

De grote duidelijk afleesbare display toont alle elektrische grootheden die het elektrische systeem karakteriseren en die worden getest. De meter registreert onder andere, stroom, actief vermogen, reactief vermogen, schijnbaar vermogen, power factor, enz..

De VEGA78 wordt gebruikt voor het testen en analyseren van de kwaliteit van de netspanning die door uw energie leverancier wordt aangeleverd. Met name in kantoren en industrie heeft men vaak te maken met netvervuiling, waardoor er storingen in kantoormachines of industriele machines ontstaan. Door het stellen van een duidelijke diagnose met de VEGA78 krijgt u een beeld van de problemen waardoor storingen sneller zijn op te lossen. Ook is het mogelijk met het apparaat een beeld te krijgen van de harmonischen die optreden in uw installatie als gevolg van frequentiegestuurde machines en regelapparatuur waaronder dimmers en LED verlichting.

De VEGA78 wordt geleverd met pc management software die snelle rapportage mogelijk maakt. 

HT VEGA78 - 4 kanaals powerlogger
HT VEGA78 - 4 kanaals powerlogger
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Registratie pieken/dalen
  • Meten energieverbruik
  • Groot intern geheugen
  • Eenvoudige configuratie
  • Kopiëren data naar USB
  • Intuïtieve software
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.