078 651 11 17

Ht PQA 820 - 4 kanaals Netanalyzer

De PQA820 netanalyser HT-Italia is het perfecte instrument voor het monitoren energieverbruik in Kwh. Dankzij de montage in de pelicase ook bruikbaar in veeleisende omgeving.

Voor gebruikers is het een makkelijk instrument, omdat er geen gegevens ingesteld moeten worden. Het is dus aansluiten en starten, wat vrijwel iedere gebruiker begrijpt. Door deze methode worden alle relevante parameters gelogd.

Uitlezen van de meter is mogelijk met de welbekende intuitieve topview software die automatisch het instrument herkent en de data download. Ook hier vrijwel geen instellingen of actie benodigd door de gebruiker. Ook is het mogelijk om een Android app te installeren op uw tablet waardoor uitlezen via tablet of telefoon ook mogelijk is. Rapportage vanuit de software vindt plaats op professionele en overzichtelijke manier. 

Wij beschikken over state-of-the-art power quality analyzers van verschillende merken zoals HT Italia en FLUKE en bespreken graag de mogelijkheden.

 

Ht PQA 820 - 4 kanaals Netanalyzer
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • 4 Spanningsingangen
  • 4 stroomingangen
  • Meten van stroom en spanning
  • Meten blind, schijnbaar, werkelijk vermogen
  • Dips en frequenties
  • In koffer en met wifi connectie
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.