078 651 11 17

Ankertester Model 0095 - Lange slag

Hydrajaws Model 0095 lange slag ankertester

De Hydrajaws 0095 lange slag ankertester is ontworpen voor testen van veiligheidsankers die moeten voldoen aan de EN 795:2012 op dakconstructies volgens APP, APAX, SBS, SBS met grind en EPDM dakbedekking.
Het valgevaar is groot bij het werken op vlakke en hellende daken. Daarom moeten valbeschermingspunten regelmatig worden getest, geinspecteerd en onderhouden. Zonder een goed veiligheidssysteem is het ARBO risico erg groot en eigenaren van gebouwen zijn verantwoordelijk voor het terugdringen van incidenten. Door te kiezen voor Hydrajaws ankertesters bent u in staat om uw voorzieningen op adequate wijze te beproeven.
Lichte en makkelijk te transporteren apparatuur maakt inspecties en beproeven eenvoudiger.  De ankertester geeft de trekkracht door aan het dakbeschot via brede voeten waardoor de belasting op het dak minimaal is. De tester oefent een zuiver liniaire kracht die hydraulisch wordt gegenereerd en kan oplopen tot 90 mm slag.
Dit bijzondere instrument is inzetbaar voor verschillende doeleinden, waarvoor optionele accessoires verkrijgbaar zijn. Bijvoorbeeld voor testen van gerrijn staven, lijmankers of adapters.
De anktertesters van Hydrajaws kunnen worden geleverd met Bluetooth functionaliteit als optie. Hierbij kan er connectie worden gelegd tussen de tester en telefoon / tablet.
Hydrajaws testers kunnen worden ingezet voor verificatie van draagsystemen voor veiligheidsankers gordingklemmen volgens EN 795 EN 795 EN 795 voor montage van  Valbeveiliging, EN 1263 voor montage en bevestigen van daksteiger en harnaslocking systemen. De specificaties van de testers volgens de laatste stand van de techniek en komen met de grootst mogelijke zorg tot stand.
Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het huren van dergelijke testers.

Ankertester Model 0095 - Lange slag
Ankertester Model 0095 - Lange slag
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Capaciteit 5kN tot 25kN
  • 80mm slag voor lange schroeven
  • Brede spreiding van belasting over dak
  • 2 uitwisselbare manometers
  • Test ankerpunten valbeveiliging
  • Geleverd in stevige transportkoffer
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.