078 651 11 17

Ankertester M2050 - 50kN

Hydrajaws M2050 is in staat om een trekkracht te genereren van 50 kN bij een slag van 50mm. Hiermee bent u in staat om spouwankers te testen, trekproeven uit te voeren op hijsogen en de hechting van lijmankers te toetsen. Met name bij montage van vallijnen en ladders en beugels ten behoeve van ARBO en veiligheidsvoorzieningen is dit relevant.

De meetwaarden worden weergegeven via een duidelijk afleesbare display/meter. Dit kan worden geleverd met een analoge manometer, hoewel deze in 2021 wordt uigefaseerd. Ook is er de optie om een digitale variant, of zelfs met bluetooth functie te bestellen. Gevelonderzoek voert u uit met Hydrajaws instrumenten.

Ankers tot een diameter M16 kunnen direct in het instrument bevestigd worden, voor grotere maten zijn er verschillende padeye adapters.

De anktertesters van Hydrajaws kunnen allen worden geleverd met Bluetooth functionaliteit als optie. Hierbij kan er connectie worden gelegd tussen de tester en telefoon / tablet. Zie hiervoor bijgevoegd aanvullende informatie hierover.

Wanneer u specifieke, grote ankers of ankerplaten moet testen dan kan het zijn dat de standaard kracht verdeelbrug met verstelbare poten niet voldoende groot is. In dat geval kunt u een grotere kracht verdeelbrug bestellen, waarmee uw bereik voor te beproeven ankerpunten wordt vergroot. 

Ook levert Metesco optioneel de Safety kit mee, waarmee u uw tester kan zekeren aan een separaat ankerpunt, zodat het instrument niet valt en beschadigd bij onverwachte gebeurtenissen.

Voldoe aan normen als EN795, EN365, BS 8539:2012 en zelfs bepalingen uit de arbo richtlijnen.

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Hydrajaws ankertesters worden in Nederland geleverd door Metesco Nederland bv. 

Anktertester toto 50kN
ankertester kopen bij Metesco
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Trekbelasting max. 50kN
  • 50mm slag
  • Afneembare 50kN display/meter
  • Compleet als kit geleverd
  • Mogelijk bluetooth connectie app
  • Licht en compact
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.