078 651 11 17

Hydrajaws M0097 - 40kN

Hydrajaws Model 0097 kabelspanningsmeter. 

De Hydrajaws M0097 spanningsmeter voor staalkabels is ontworpen voor het snel en eenvoudig testen van kabels gebruikt voor fall-arrestors, tuidraden, kabels en draden in klimtorens, tuigage etc.  Door gebruik te maken van deze eenvoudige tussen de kabel te plaatsen meter bent u ervan verzekerd dat uw kabels altijd correct op spanning staan.

Dit instrument wordt dus o.a. veelgebruikt voor het testen van valbeveiliging en wordt hiervoor geleverd in een variabele capaciteit. U kunt kiezen uit 0-5 kN, 0-10 kN, 0-15 kN, 0-20 kN, 0-25 kN, 0-30 kN en 0-40kN.

De anktertesters van Hydrajaws kunnen allen worden geleverd met Bluetooth functionaliteit als optie. Hierbij kan er connectie worden gelegd tussen de tester en telefoon / tablet. Via de app kunt u eenvoudig rapportage opstellen.

Bel voor meer uitleg of voor meer informatie inzake kabelkrachtmeters, Load shackles, meetsluitingen meetassen of center of gravity weegsystemen.

Hydrajaws M0097 - 40kN
Hydrajaws M0097 - 40kN
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Kabelspanningmeter tot 40kN
  • Gebruik van HMB sluitingen mogelijk
  • Robuust, onverslijtbaar
  • Herkalibratie binnen 5 dagen geregeld
  • Optioneel met bluetooth app
  • Geleverd in stevige transportkoffer
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.