078 651 11 17

Ankertester Model 2000 - 25kN

Ankers testen op daken, EN795, EN365

Schroefankers testen met Hydrajaws. Model 2000, ook wel de HAT28 is een unieke tester in zijn soort en uiterst compact en betrouwbaar.  Met deze hypermoderne apparatuur bent u zeker van betrouwbare verankerings testen en dat een en ander voldoet aan de EN 795, EN365, of de EN 1263. Deze apparatuur stelt u in staat te controleren of de verankjeringen aansluiten op de houdkracht op APP, APAX, SBS, SBS met grind en EPDM dakbedekking.

Ook de wetgeving rondom keuring van valbeveiliging is duidelijk. Fabrikanten schrijven minimaal een jaarlijkse controle en onderhoud voor zodat de voorzieningen betrouwbaar en veilig blijven. Alle klimvoorzieningen, vakharnassen en valveiligheidsvoorzieningen dienen te worden gekeurd en te worden onderhouden. Deze tester is gelijk aan de HAT28 van Hilti welke door Hydrajaws wordt gefabriceerd.

 

Ankertester Model 2000 - 25kN
Ankertester Model 2000 - 25kN
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Testbelasting tot 25 kN (analoog)
  • Trekbelasting tot 30kN (digitaal)
  • Lange 50mm slag
  • Eenvoudig in gebruik
  • Geleverd inclusief adapters tot M12
  • Padeye ogen snel en efficiënt testen
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.