078 651 11 17

Ankertester Model 2008 - 145kN

Hydrajaws type 2008, Beproeven van verankeringen.


Hydrajaws tensioners voor testen en beproeven van verankeringen zijn de ideale oplossing . Onderzoek aan en beproeven van veiligheidsankers, nagelankers, chemische ankers of betonschroefankers was nooit zo eenvoudig. Ideaal instrument, ook gewoon voor testen van inslagpluggen of Hilti nylon pluggen.

Met de Hydrajaws testers bent u in staat testen uit te voeren op snelbouwankers in bijvoorbeeld kalkzandsteen en beton. Voor kalkzandsteen kunt u denken aan testen van producten op verschillende aspecten zoals trek, afschuiving of gecombineerde belastingen en of verankeringdieptes.

De Hydrajaws tensioners bieden inzicht in de veilige houdkracht van verankering systemen. U kunt de SWL testen van nieuwe en bestaande bevestigingspunten zoals is voorgeschreven in de verschillende normen. Voorbeeld: de Europese regelgeving NEN-EN 365 schrijft voor in combinatie met de EN 795/353-1/2 dat elke permanente valbeveiliging minimaal 1 keer per jaar doelmatig getest word overeenkomstig de EN 795:2012 of  de EN 1263.

Hydrajaws model 2008 is voorzien van een lichtmetalen constructie die geschikt is voor grote trekkrachten tot 14.5 ton. De brug verdeelt de kracht en leid deze via een 3-punts verstelbare poten naar de ondergrond. De brug is eenvoudig te monteren en verstelbaar in 11 hoogtes.

De tester oefent een zuiver liniaire kracht uit door middel van een spindel die hydraulisch wordt aangedreven. De gegevens zijn af te lezen op de geïntegreerde digitale display welke optioneel ook aan uw smartphone kan worden gekoppeld. Ook gerrijn staven en kleine hijsogen kunt u met dit multifinctionele instrument beproeven.

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden voor koop en huur.

Ankertester Model 2008 - 145kN
Ankertester Model 2008 - 145kN
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Capaciteit tot 145 kN
  • Verstelbaar in 11 hoogtes
  • Compact, lichtgewicht en Portable
  • Geschikt voor diameters tot M30
  • Hydraulische krachtopbouw
  • Digitaal, Optioneel met Bluetooth
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.