078 651 11 17

I.Safe ATEX Telefoon Innovation 2.0

De iSafe Innovatie 2.0 is een veilige, robuuste smartphone gecertificeerd voor ATEX Zone 1/21 en IP68 geclassificeerd. Deze professionele smartphone is ergonomisch ontworpen om de gebruiker te voorzien van directe toegang tot e-mail, zakelijke applicaties om processen te controleren.

Het Android V4.2.1 besturingssysteem maakt een eenvoudige applicatie-ontwikkeling en maakt gebruik van standaard in de handel verkrijgbare programma's. Het biedt bedrijven een eenvoudig te integreren en kosteneffectieve oplossing om de total cost of ownership (TCO) tijdens de ontwikkeling van toepassingen te verminderen.

Deze smartphone beschikt over een 5 megapixel camera, zodat het ook ingezet kan worden als atex camera. Of je nu in een olie, gas, chemische of mijnbouwomgeving zit. – De iSafe ultra robuuste smartphone zorgt er voor dat u niet  voor onbekende gevaren komt te staan in uw werkomgeving.

Metesco verhuurt en verkoopt deze toestellen, vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

huur uw atex apparatuur bij Metesco
isafe innovation 2.0, te huur en te koop bij Metesco
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Android Smartphone
  • Maakt gebruikt van 4.2.1 Platform
  • Dual SIM mogelijkheid
  • Geschikt voor zone 1/21
  • Stof -en waterdicht
  • Man down protection
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.