078 651 11 17

Krautkramer DMS Go+ - Diktemeter

De DMS Go van Krautkramer Branson / GE Inspection is een veelzijdige draagbare oplossing voor het afnemen van verschillende wanddiktemetingen zoals ze vaak in verschillende omgevingen nodig zijn. Deze lijn diktemeters is uitgerust met een gebruiksvriendelijke besturing, gemakkelijke dataopslag en de meest geavanceerde sensoren op het gebied van accuratie en betrouwbaarheid.

Van simpele A-scan, B-scan tot volledige datalog mogelijkheden. De DMS lijn van GE zorgt dat u altijd op locatie voorzien bent van een zeer betrouwbare diktemeter. Het instrument beschikt over een geheugencapaciteit voor 100.000 meetwaarden.

De drie modellen binnen de Go+ series zijn allemaal bruikbaar voor verschillende- en diverse doeleinden. De resolutie is 0.01mm en de nauwkeurigheid hangt af van de gekozen meetsensor.

Metesco verhuurt en verkoopt Krautkramer meetinstrumenten. Vraagt u vrijblijvend informatie of offerte op.

Krautkramer DMS Go+ - Diktemeter
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Krautkramer DMS Go thickness gauge
  • Hoge kwaliteit wanddiktemeter
  • Geheugen voor 100.000 meetwaarden
  • Leverbaar Basic, Standard en Advanced
  • Meetbereik van 0.4mm tot 14.000mm
  • Verschillende sensoren selecteerbaar
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.