078 651 11 17

Krautkramer DM5E - Wanddiktemeter

De DM5E wanddiktemeter is een uiterst betrouwbaar instrument van Krautkramer / GE en is de opvolger van de geroemde DM4. Het instrument is leverbaar in 3 verschillende uitvoeringen, te weten Basic, Standard en DL.

De basic is voor kortstondige metingen op met name blank staal, zonder verdere rapportage mogelijkheden. De Standard variant heeft dual-multi als optie, waarmee door coating heen gemeten kan worden. Deze hoeft dan dus niet te worden verwijderd. De DL versie heeft dezelfde specs als de Standard, maar nu met de mogelijkheid om metingen vast te leggen voor rapportage achteraf. Het geheugen biedt ruimte voor 50.000 meetwaarden

Het instrument heeft een resolutie van 0.01mm. De nauwkeurigheid hangt af van de situatie en het materiaal waaraan gemeten wordt.

Er kunnen tal van sensoren worden gekoppeld voor allerlei toepassingen. Voorbeelden zijn sensoren voor zeer dunne materialen, sensoren voor hoge temperatuur toepassing of sensoren met extra kleine meetsonde voor metingen waar de ruimte beperkt is. Veel gebruikte of standaard sensoren zijn bijv:

Model DA501 - 5MHz. Contact diameter van de probe 12mm en meetbereik 1.0-200mm
Model DA512 - 7.5MHz. Contact diameter van de probe 7.5mm en meetbereik 0.6-60mm (fingertip)
Model DA590 - 5MHz. Contact diameter van de probe 12.7mm en meetbereik 1.0-125mm of 1.3-25.4mm.

Metesco kan deze instrumenten aanbieden voor verhuur en verkoop. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Krautkramer DM5E - Wanddiktemeter
Krautkramer DM5E - Wanddiktemeter
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Lichtgewicht en compact
  • Sensoren met meetbereik tot 508mm
  • Basic, Standard en DL uitvoering
  • Met een enkele hand te gebruiken
  • Standard en DL kunnen door coating meten
  • Gecertificeerd volgens EN 15317
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.