078 651 11 17

Recovib Feel - Trillingssensor

RECOVIB Feel trillingsmeters
De RECOVIB Feel® industriële trillingsmeter maakt gebruik van een Android toestel en een speciale app die u gratis kunt downloaden in de APPstore. De sensor die u via USB aansluit wordt gevoed door uw telefoon en de gegevens die tijdens het meten ontstaan kunnen realtime worden gestreamed op de display van uw telefoon. Analyses van de conditie van uw machine zijn hierdoor snel en eenvoudig mogelijk. De data kan worden gedownload in CSV formaat voor latere analyse en onderzoek achter uw bureau. Door combinatie van uw Android toestel ontstaat hiermee een nauwkeurige en betaalbare trillingmeter.

Onze trillinsensoren worden ingezet in industriële omgevingen zoals machinebouw, constructies, civiele sector.

De RECOVIB® trillingmeters worden gefabriceerd door Micromega Dynamics. Micromega Dynamics trillingmeetapparatuur wordt geleverd in Nederland door Metesco Nederland.

Micromega Dynamics is een jong bedrijf en focussed zich op de ontwikkeling van modere meetapparatuur voor trillingen en mechatronica systemen. Als partner van Micromega Dynamics verkoopt Metesco Nederland BV de producten op de Nederlandse markt.

Dataloggen en verzamelen van gegevens vindt meer en meer plaats, waarbij Metesco dit sterk onderkent en daarom aansluiting zoekt bij gespecialiseerde leveranciers van meetinstrumenten.
Micromega Dynamics biedt in samenwerking met Metesco beide opties aan.

RecoviB Industrial trillingmeters en RECOVIB® industriële versnellingsmeters overbruggen de kloof tussen de prestaties van laboratorium accelerometers. Recovib aquisition systemen bieden de mogelijkheid om meerdere sensoren gelijktijdig te monitoren en gegevens op te slaan. zij zijn leverbaar tot 8 ingangen. RECOVIB TINY draadloze loggers bieden een unieke mogelijkheid om door een constructie te worden geplaatst en die tot tientallen gelijktijdig synchroon loggen in alle drie de assen. De loggers kunnen tot 6 uur achtereen meten. Na het meten wordt de data van alle loggers synchroon in 1 tabel opgeslagen waarna de data als CSV formaat beschikbaar is voor analyse.

Draadloze technologie en intuïtieve bediening zorgen voor tijdsbesparing bij de uitvoering van uw metingen.

Recovib Feel - Trillingssensor
Recovib Feel - Trillingssensor
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Compacte sensor, Robuust
  • Smartphone als uitleesunit
  • Betaalbaar en snel inzetbaar
  • Grafische display van gegevens
  • Ideaal als eerste indicator trillingen
  • Gratis te downloaden app
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.