078 651 11 17

Strainstall Drukdoos tot 1000 ton

De compressie loadcells of drukdozen van Strainstall worden geleverd onder het Scotload label. Deze uiterst nauwkeurige weegcellen zijn leverbaar tot 1000 ton capaciteit en zijn beschikbaar huur en koop.

Deze meetcellen worden standaard geleverd met de Smartload technology (draadloze connectie), maar kunnen ook worden besteld als bekabelde variant (mV/V of 4-20mA). Dan zit er standaard 5 meter kabel tussen de loadcell en hand unit.

Voor de speciale projecten is het zelfs mogelijk deze load cells als Atex variant of onderwater variant te leveren. Atex zone 0, 1 en 2 behoren allen tot de mogelijkheden.

Deze drukdozen van Scotload zijn uiterst nauwkeurig, betrouwbaar en hebben de mogelijkheid om de data intern te loggen. Dit zorgt ervoor dat het geheugen van de handunit nooit vol raakt. Het is namelijk zo dat u alle instrumenten voorzien van Smartload technologie (bijv. drukdozen, trekklokken, meetsluitingen en meetpennen) simultaan kunt besturen en monitoren met 1 handunit.

De loadcells van hogere capaciteit worden geleverd met aangelaste handvatten voor eenvoudigere positionering.

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden voor zowel huur als koop. Ook kunnen wij dergelijke loadcells voor u kalibreren.

Drukdoos metesco 1000 ton
Draadloze handset Smartload
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Standaard capaciteit tot 1000 ton
  • Wireless Smartload® technologie
  • Nauwkeurigheid +/- 0.25% f.s.
  • Draadloos,bekabeld of onderwater variant
  • Atex zone 1 en 2 variant
  • Instrument met datalogger
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.