078 651 11 17

Strainstall Drukdoos tot 100 ton

Dit type weegcel van Strainstall heeft een weegcapaciteit van 100 ton, met een proofload van 150% van de capaciteit. Deze drukdoos wordt standaard geleverd met een Smartload handunit, welke een draadloze connectie maakt met het meetinstrument tot op 350 meter.

De loadcells van Strainstall worden geleverd onder het Scotload label en kunnen ook worden geleverd als bekabelde variant (mV/V of 4-20mA). Hierbij wordt er standaard 5 meter kabel tussen de loadcell en hand unit geleverd. Uiteraard kan langer op aanvraag ook.

Alle drukdozen en trekklokken van Scotload kunnen daarnaast ook worden geleverd als Atex variant. Met name geschikt voor offshore projecten. Ook kan er een subsea variant worden geleverd, specifiek voor toepassing onder water.

De weegcellen van Scotload zijn uiterst betrouwbaar, nauwkeurig en hebben de mogelijkheid om de data op het instrument zelf te loggen. Dit zorgt ervoor dat het geheugen van de handunit nooit vol raakt en dat u data niet kwijtraakt als de handunit verloren gaat. De handunit is geschikt voor het aansturen van meerdere Smartload instrumenten, simultaan.

Metesco verhuurt en verkoopt de drukdozen van Strainstall. Heeft u een hogere capaciteit nodig dan 100 ton? Wij kunnen deze drukdozen ook met 500 ton en 1000 ton capaciteit leveren.

Drukdoos tot 100 ton, Strainstall, Scotload
Smartload handset voor weegcel Strainstall
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Capaciteit 100 ton
  • Smartload® technologie
  • +/- 0.25% f.s.
  • Draadloos of bekabeld
  • Atex zone of subsea variant
  • Datalogger op instrument zelf
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.