078 651 11 17

Strainstall Load Shackle tot 1000 ton

De meetsluitingen of Load shackles van Strainstall zijn specifiek voor projecten waar de ruimte beperkt is. Deze instrumenten worden geproduceerd vanuit GN of Van Beest sluitingen. De capaciteit gaat tot  maar liefst 1000 ton!

Deze instrumenten worden geleverd onder het merk Scotload en zijn standaard voorzien van de Smartload technology. Deze draadloze technologie zorgt ervoor dat er naast een meetsluiting, ook andere instrumenten voorzien van Smartload simultaan kunnen worden gemonitord. Denk aan weegcellen, trekklokken en meetpennen. Er kunnen tot  128 instrumenten worden gekoppeld.

Er kan ook een bekabelde variant geleverd worden, waarbij er standaard 5 meter kabel tussen transmitter en de display zit. Eventuele andere lengtes op aanvraag. Ook is het mogelijk om een Atex zone 1 of Atex zone 2 gecertificeerd systeem te bestellen.

De sluitingen kunnen ook worden geleverd als Subsea variant - specifiek voor onderwater toepassingen.

Bij de meetsluiting wordt standaard een bobbin meegeleverd, dit is een rvs hulpstuk die ervoor zorgt dat de kracht centraal wordt ingeleid.

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Meetsluiting kopen via Metesco Nederland
loadshackle tot 1000 ton
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Nauwkeurigheid ± 0.1% f.s.
  • Meetsluiting met Smartload® technologie
  • Meetbereik tot 1000 ton
  • Op basis van GN of Van Beest sluiting
  • Keuze in bekabeld of draadloze variant
  • Ook leverbaar ATEX of onderwater variant
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.