078 651 11 17

Strainstall Kraanweger tot 500 ton

Strainstall trekklokken (Load Link) zijn nauwkeurige loadcells met een goede prijs/kwaliteit verhouding. De Loadlinks worden vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en hebben afgeronde hoeken bij de hijsgaten. Hiermee worden negatieve gevolgen van optredende torsie geminimaliseerd.

Deze kraanwegers zijn leverbaar als draadloze variant met een smartload unit. Smartload geeft de gebruiker controle over verschillende instrumenten vanaf 1 display. U kunt er meerdere trekklokken aan koppelen, maar ook bijvoorbeeld drukdozen of loadshackles. U kunt al deze instrumenten simultaan monitoren. Het eventuele loggen gebeurt op de smartload in het instrument zelf, waardoor er nooit sprake is van te weinig geheugen in de display.

De Loadlink kan ook worden geleverd als bekabelde variant met mV/V of 4-20mA signaal. Standaard wordt er 5 meter kabel tussen de loadcell en display voorzien. Eventuele andere lengtes mogelijk op aanvraag. Deze instrumenten zijn ook als Atex gecertificeerde variant te verkrijgen (Atex zone 1 en 2).

Wij kunnen deze loadcells aanbieden voor zowel verkoop als verhuur en kunnen deze ook voor u kalibreren. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden!

loadcell, kraanweger strainstall
smartload wireless handset, scotload
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Nauwkeurigheid 0.25% full scale
  • Standaard capaciteit tot 500 ton
  • Intern dataloggen, Smartload® technologie
  • Leverbaar als Atex gecertificeerde variant
  • New design in 2018 (gewichtsbesparing)
  • Ook als bekabelde variant leverbaar
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.