078 651 11 17

Strainstall Trekklok tot 25 ton

De trekklokken van Strainstall zijn nauwkeurige loadcells voor het opnemen van trekkrachten. Deze variant heeft een capaciteit tot 25 ton. De 25 tonner is een van de modellen die een nieuw uiterlijk heeft gekregen, met het oog op gewichtsbesparing.

Deze kraanwegers zijn leverbaar als draadloze variant met een smartload unit. Smartload geeft de gebruiker controle over meerdere Smartload instrumenten vanaf 1 display. Naast kraanwegers kunt u ook running line monitors of weegcellen monitoren. U kunt al deze instrumenten simultaan monitoren. Het optionele loggen gebeurt op de smartload in het instrument zelf.

Deze trekklok kan ook worden geleverd als bekabelde variant met mV/V of 4-20mA signaal. Er wordt dan 5 meter kabel tussen de loadcell en display voorzien, dit kan langer op aanvraag.

Dit type instrument heeft een meetnauwkeurigheid van 0.25% f.s. en een safety factor van x 5.

Metesco is distributeur voor Scotload en kan deze instrumenten aanbieden verhuur en verkoop. Vraagt u vrijblijvend naar meer informatie.

Trekklok tot 25 ton Scotload Smartload
Handset voor trekklok tot 25 ton
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Nauwkeurigheid 0.25% f.s.
  • Capaciteit tot 25 ton
  • Optioneel met datalogging
  • Atex zone 1 en 2 leverbaar
  • Vanaf 2 ton leverbaar
  • 350m bereik draadloze handset
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.