078 651 11 17

LKS1000 - Lekdetectie camera

LeakShooter, de nieuwe manier van perslucht lekkage opsporen.

De LeakShooter is een unieke ultrasooncamera die in staat is perslucht en vaccuum lekkages op te sporen en deze op een foto digitaal vast te leggen. De ultrasoon lekdetectie meter is uitgerust met een groot kleurenscherm die de exacte positie van de lekkage weergeeft op de foto. Ook is het instrument bij uitstek geschikt om akoestische lekkages binnen ruimten te detecteren icm de Dome Tweeter die een hoog frequent geluid produceert wat kan weglekken door kieren en spleten. 

De LeakShooter detecteert lekkages van 0,1mm bij 3bar op 20 meter afstand en legt deze vast in een foto zodat u dit makkelijk kunt overdragen aan monteurs, uw opdrachtgever of andere betrokkenen. Door het grote LCD Scherm kunt u snel inzicht krijgen waar de lekkage zich bevindt tot op tientallen meters afstand.

De lekkage wordt in het beeld afgekaderd met eerst een geel kader, u bent dan in de buurt van het lek, en daarna met een rood kader, u zit op de lakkage. Hiervan wordt een foto opgeslagen, waarmee rapportage meer dan eenvoudig wordt.

Het instrument registreert actuele RMS- en maximale  RMS waarden en heeft een geheugen voor ca 1000 hoge resolutie foto's. Door de USB aansluiting kunt u snel en eenvoudig foto's downloaden zonder dat u speciale software nodig hebt. De foto's zijn voorzien van datum en tijdstempel. Het meetferequentiebereik is instelbaar van/tot 34-46kHz +/-1kHz.

Metesco heeft dit instrument beschikbaar voor verhuur en verkoop.

Leakshooter huren bij Metesco
Lekdetector metesco nederland, foto met kader rondom lekkage
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Lekkage detectie druksystemen en vacuüm
  • Detectie lekkages met toongenerator
  • Extreem gevoelig tot 20 meter
  • Exacte locatie weergave in scherm
  • Lekkage zichtbaar maken op foto
  • Snel en eenvoudig inzetbaar
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.