078 651 11 17

Dynafor LLX2 - Trekkrachtmeter

De Dynafor LLX2 is een robuuste trekkrachtmeter met eenvoudige bediening en gebruik. Het instrument heeft geen display en wordt daarom geleverd met radiografisch afleesunit met groot scherm en hoge resolutie.

De LLX2 hebben wij beschikbaar voor verhuur en verkoop tot de maximale capaciteit tot 10 ton. De meters hebben een rekstrookversterker geïntegreerd in de behuizing en beschikken over een zeer hoge nauwkeurigheid van ± 0.1% f.s.

Ook is het mogelijk om optioneel gegevens uit te lezen en te registreren via een pc verbinding en de meters te gebruiken als digitale testklok. Hiervoor is de optioneel monitoring software benodigd.

Conform: CE 2006/42/EC, CEM 2004/108/CE, EN 300/440-2 V1.1.1

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

huur of koop uw kraanweger via metesco nederland
Tractel LLX2 kopen bij Metesco
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Dynafor LLX2 loadcell tot 10 ton
  • Inclusief draadloze display
  • Optioneel met software en logging
  • Units: kg, t/daN, kN/lbs, ton (US)
  • Optioneel inclusief sluitingen
  • Nauwkeurigheid ± 0.1% belasting
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.