078 651 11 17

Dynafor LLXH - Trekkrachtmeter

De Tractel Dynafor LLXH is een trekkrachtmeter of kraanweger met een meetbereik tot maximaal 250 ton. Dit instrument wordt geleverd inclusief draadloze display met een bereik van 80 meter en een maximale afwijking van 0.2% van het maximale meetbereik.

Er kunnen tot 4 stuks LLXH kraanwegers worden uitgelezen op 1 display. In combinatie met de monitoring software is uitlezing, opslag en beheer van de meetwaarden van maximaal 8 trekkrachtmeters mogelijk.

De weergave van de kracht op de display kan worden aangepast naar klantwens, waarbij kan worden gekozen uit: kg, t/daN, kN/lbs, ton (US).

De capaciteiten 15, 25 en 50 ton worden geleverd in een koffer, de capaciteiten 100 en 250 ton in een houten kist.

Metesco verhuurt en verkoopt kraanwegers van Tractel. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Huur uw trekkrachtmeter bij Metesco Nederland
kraanweger of testklok huren of kopen via metesco
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Dynafor kraanweger tot 250 ton
  • Veiligheidsfactor minimaal 4x WLL
  • Nauwkeurigheid 0.2% f.s.
  • Geleverd inclusief draadloze display
  • Units: kg, t/daN, kN/lbs, ton (US)
  • Datalogging + software optioneel
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.