078 651 11 17

Dynafor LLZ2 - Trekkrachtmeter

De Tractel LLZ2 is een dynamometer, ook wel testklok of kraanweger genoemd, voor het wegen van lasten in magazijnen, halfproducten en meten van kracht.Het instrument heeft een meetbereik varierend van 500 kg tot 20.000 kg.

Het instrument heeft een geintegreerde display op het instrument zelf, met een weergave in kg, lbs of daN. Bij dit type wordt geen draadloze display geleverd.

De LLXh heeft een nauwkeurigheid van ± 0.2% van de gemeten waarde. (ISO 376. 21°C) Verder conform: CE 2006/42/EC, CEM 2004/108/CE, EN 300/440-2 V1.1.1

Metesco heeft een grote voorraad kraanwegers beschikbaar en kan tot 120 ton uit voorraad leveren. Ook hebben wij de beschikking over Atex varianten (zone 1). Dit geldt voor verhuur en verkoop, vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

trekkrachtmeter kopen bij Metesco
Trekklok LLZ2 huren of kopen
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Compact en licht van gewicht
  • Loadcell met geïntegreerde display
  • Units: kg, lbs, daN
  • Meetbereik tot 20 ton
  • Nauwkeurigheid ±0.3%
  • Optioneel inclusief sluitingen
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.