078 651 11 17

Tramex CME4 - Beton Vochtmeter

De CME4 van Tramex is een basis instrument met analoge weergave voor het meten van vocht in beton. Het betreft een lichtgewicht, maar robuust instrument.  Inzetbaar voor niet destructieve metingen.

Men wil het vochtgehalte in vers beton weten, voordat men de volgende fase in gaat. Wanneer een nieuwe fase wordt gestart, bijvoorbeeld het leggen van tegels, als er nog teveel vocht in het beton zit, dan levert dit op langere termijn problemen op vanwege condensatie. Wanneer de volgende fase kan starten is afhankelijk van de droogtijd (temperatuur icm luchtvochtigheid).

Het instrument meet tot 6% vocht in het beton, waarbij de gemeten waarde met de Hold knop kan worden vastgehouden.

Zeer eenvoudig instrument, robuust en snel inzetbaar. Ideaal voor kortstondig gebruik.

Huur uw betonvochtmeter bij metesco
Tramex CME4 vochtmeter
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Beton vochtmeter voor 1e indicatie
  • Meetbereik tot 6% vocht
  • Groot, analoog display
  • NDO volgens ASTM F2659
  • Hold knop om waarde vast te houden
  • Robuust, lichtgewicht instrument
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.