078 651 11 17

Tramex CMEX II - Digitale Beton Vochtmeter

De CMEXII is een digitale beton vochtmeter van Tramex. De Expert, zoals het model genoemd wordt, is de digitale variant op de CM4E, het analoge model. Ook de CMEXII is ook een lichtgewicht, maar robuust instrument. 

Het instrument detecteert en evalueert het vochtgehalte in beton of deklagen aan de hand van de elektrische impedantie. De sterkte van het signaal varieert evenredig met het vochtgehalte in het materiaal.

In bijvoorbeeld de bouw wil men het vochtgehalte in beton weten, alvorens men de volgende fase in gaat. Als er nieuwe fase wordt gestart, denk aan het het leggen van tegels, mag er geen vocht meer aanwezig zijn, om latere condensatie te voorkomen. De aanvang van de volgende fase is afhankelijk van de droogtijd (temperatuur in combinatie met luchtvochtigheid).

Het instrument meet tot 6.9% vocht in het beton, waarbij de gemeten waarde met de Hold knop kan worden vastgehouden. Met optionele Pin-Type probe kan er tussen de 7%-40% vocht worden gemeten in hout. Ook is er een Hygro-i probe voor het in situ testen van beton, volgens ASTM F2170 en BS 8201, 8203. 

Het instrument is eenvoudig te bedienen en snel inzetbaar.

 

Tramex concrete moisture encounter expert
digital moisture detector
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Digitale beton vochtmeter
  • Meet tot 6.9% vocht in beton
  • Helder display
  • 7%-40% meetbaar in hout
  • Hold functie
  • Losse probes koppelbaar
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.