078 651 11 17

Tritex 5600 - Wanddiktemeter

De multigauge 5600 is een eenvoudige te gebruiken wanddiktemeter voor de meest voorkomende situaties. Voorzien van een duidelijk toetsenbord en een display die in alle lichtomstandigheden kan worden gebruikt.

Het instrument kan worden geleverd met een aantal verschillende sensoren en meetbereiken. Het totale meetbereik over deze sensoren loopt van 1 tot 250mm, waarbij de nauwkeurigheid en resolutie 0.05mm zijn.

Dankzij de geavanceerde techniek, kunnen de Tritex instrumenten door maximaal 20mm coating en corrosie heen meten. Dit betekent dat het instrument ideaal is voor het meten in veeleisende omgevingen. Ook het meten van scheepshuiden is hiermee perfect uit te voeren.

Dit instrument is voor het real-time aflezen van de meetwaarden. Als u de data wilt loggen, voor analyse achteraf, adviseren wij de Tritex Multigauge 5700.

Metesco verhuurt en verkoopt de Tritex instrumenten.

 

Tritex 5600 - Wanddiktemeter
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Wanddiktemeter staal, kunststof etc.
  • Meetbereik tot 250mm dikte
  • Verschillende sensoren koppelbaar
  • Door 20mm coating heen meten
  • Resolutie en nauwkeurigheid 0.05mm
  • Beschikbaar voor huur en koop
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.