078 651 11 17

Tritex 6000 - Wanddiktemeter Drone

De Tritex Multigauge 6000 is een unieke wanddiktemeter, specifiek voor montage op een drone of UAV. Het instrument heeft een draadloze communicatie tot op 500mm de communicator software op laptop of PC.

De Tritex Multigauge 6000 is te gebruiken voor metingen op extreme locatie, zoals aan de zijkant van een windmolens, zendmasten, silos en offshore platforms.

Het instrument maakt net als de standaard uitvoeringen, Multigauge 5500, 5600, 5700, gebruikt van de automatische sensorherkenning. Het meetbereik loopt van 1-250mm en is verdeeld over een aantal verschillende sensoren.

De Tritex instrumenten kunnen tot 20mm coating en corrosie negeren om tot een goede meting te komen. Dit geldt ook voor Tritex 6000. Industriele objecten staan vaak bloot aan alle mogelijke weersinvloeden, waardoor deze optie een uitkomst is.

Metesco is distributeur voor Tritex NDT en kan alle typen aanbieden.

Tritex 6000 - Wanddiktemeter Drone
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Wanddiktemeter voor Drone montage
  • Draadloze verbinding tot 500 meter
  • Meetbereik 1-250mm wanddikte
  • Nauwkeurigheid en resolutie 0.05mm
  • Meet door maximaal 20mm coating heen
  • Lichtgewicht tbv drone stabiliteit
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.