078 651 11 17

Multigauge 4400 - Diktemeter tbv ROV

De multigauge 4100 en de multigauge 4400 zijn robuuste diktemeters speciaal ontworpen voor extreme situaties onderwater. Beide meters maken gebruik van echotechniek waardoor metingen kunnen worden gedaan zonder coatings te moeten verwijderen.

Deze types zijn speciaal ontwikkeld voor montage op een ROV, oftewel een onderwater robot.

De beide meters zijn uitgerust met IPR technologie die er voor zorgt dat instellingen automatisch worden aangepast. Hierdoor worden alleen de echte meetwaarden weegegeven, waardoor u zelfs op de meest gecorrodeerde metalen kunt meten.

Het meetbereik van de sensoren loopt van 1-250mm verdeeld over verschillende types. Dankzij de coating plus mode, kan er tot 20mm coating en corrosie worden genegeerd. De resolutie en nauwkeurigheid waarmee gemeten wordt is 0.05mm.

Met behulp van de Tritex Communicator software kan er tijdens metingen real-time worden meegekeken laptop of PC. Ook kunnen de meetwaarden worden opgeslagen voor analyse achteraf.

Metesco vertegenwoordig Tritex NDT in Nederland en biedt de verschillende modellen aan voor verhuur en verkoop.

Multigauge 4400 - Diktemeter tbv ROV
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Tritex Multigauge 4100 & 4400
  • Pressure tested 1000m en 4000m
  • Meetbereik wanddikte tot 250mm
  • Montage op onderwater robot (ROV)
  • Meet door 20mm coating heen
  • Resolutie en nauwkeurigheid 0.05mm
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.