078 651 11 17

Flowmaster 250 - Flowmeter hydrant

De TSI Flowmaster 250 is een analoge flowmeter specifiek voor het aftesten van hydranten en pompen. Dit instrument heeft een meetbereik tot 3000 liter per minuut en 25 bar en is niet voorzien van een datalogger. Specifiek voor het aflezen van de realtime meetwaarden dus.

Het monitoren van de opbrengst van hydranten is een belangrijk gegeven vanuit arbo en milieu veiligheidsoogpunt, maar ook verzekeringstechnisch gezien. 

De Flowmaster heeft een meetbereik van 30 tot 3000 liter per minuut. Het is mogelijk dit uit te breiden tot 5000 liter per minuut.  De geintegreerde druksensor heeft een bereik tot 25 bar.

De Flowmaster leveren wij als complete set inclusief storz koppeling DN65, nok 81. Eventuele andere adapters op aanvraag beschikbaar evenals een kogelkraan. 

Wilt u data loggen ten behoeve van rapportage achteraf? Dan adviseren wij de Flowmaster 250DL of de Flowpod 3000DL.

Metesco Nederland verhuurt en verkoopt deze instrumenten, vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

hydrant flowmeter metesco
standpijpen opbrengst controleren met flowmaster
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Hydrant flowmeter tot 3000 lpm
  • Meetbereik druk tot 25 bar
  • Ongevoelig voor wervelingen
  • Nauwkeurigheid instrument ±2%
  • Weergave flow l/min
  • Geleverd inclusief koppeling DSP
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.