078 651 11 17

Flowpod 3000 DL - Hydrant Flowmeter

De TSI Flowpod 3000DL is een flowmeter voor het aftesten van hydranten en standpijpen. Het is de lichtgewicht variant op de Flowmaster 250DL. Het weegt slechts 7 kg.

Het instrument heeft een meetbereik flow tot 3000 liter per minuut, of 180m³/h. De geintegreerde drukopnemer kan tot 25 bar registreren. De meetgegevens kunnen worden opgeslagen op het interne geheugen, waar ruimte is voor 360 uur aan metingen.

De datalogger kan worden uitgelezen via de meegeleverde software. De basis software is gratis, en voldoende wanneer een klant eenvoudigweg de druk / flow afgezet wil zien tegen tijd. Wanneer de klant uitgebreidere analyses wil maken, kan men de Flowmaster Reporting Software aanschaffen. Hierin kunnen klanten echt projecten aanmaken.

De Flowpod 3000 heeft de mogelijkheid om zelf de eenheden te selecteren. Zo kan de gebruiker kiezen tussen liter per seconde, liter per minuut of kub per uur.

Metesco verhuurt verschillende instrumenten waarmee de opbrengst van tappunten kan worden gemonitord. Deze indicatie is een belangrijk gegeven en dient jaarljiks te worden gecontroleerd.

Beschikbaar voor verhuur en verkoop.

flowpod 3000 hydrant flowmeter kopen
huur uw flowpod via Metesco
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Hydrant flowmeter 180m³/h
  • Flowcapaciteit tot 3000 liter per minuut
  • Druksensor 25 bar geïntegreerd
  • Weergave in l/s, l/m of m³/h
  • Datalogger en software voor analyse
  • Leverbaar met Storz 65 aansluiting
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.