Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Fluke 1775 Power Quality Analyzer

Ten behoeve van verdere modernisering van het verhuurprogramma heeft Metesco de Fluke 1775 toegevoegd aan haar portfolio. In het toch al brede pakket aan meetinstrumenten voor de elektrotechniek is dit een van de toevoegingen binnen het power quality segment.

De Fluke 1775 is een hoogwaardige power quality analyzer voor het meten van onder andere de netvoedingskwaliteit en energie. Het instrument wordt geleverd als complete kit inclusief flexibele stroomtangen tot 1500A en meetsnoeren voor spanning.

Meer dan 500 parameters voor netvoedingskwaliteit

Het instrument stelt u in staat om meetgegevens direct op locatie in te zien en te monitoren zodat de nodige actie direct kan worden ondernomen. Ook kan er vanzelfsprekend zeer uitgebreid worden gemeten. Hierbij legt de analyzer standaard meer dan 500 parameters voor de netvoedingskwaliteit vast. Als gebruiker van het apparaat hoeft u niet bang te zijn dat cruciale data ontbreekt op het moment dat u de data gaat analyseren.

Meetgegeven analyseren

Voor het uitlezen en analyseren van de vastgelegde gegevens wordt standaard de Fluke Energy Analyze Plus software meegeleverd. Die u in staat stelt om zonder uitgebreide training meetgegevens te visualiseren.

Verder voldoet het instrument aan de hoogste veiligheidsspecificatie in de industrie: 1000V CAT III / 600V CAT IV.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de productpagina via deze link.

Fluke 1775 Temperatuurkalibrator Huren Metesco