Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Gasdetectie apparatuur

Draagbare gasdetectie apparatuur garandeert de veiligheid van werknemers. Bij het betreden van een besloten ruimte, een ATEX omgeving, of werken beneden het maaiveld is gasdetectie van levensbelang en verplicht volgens de Arbowet.

Productoverzicht Gasdetectie Apparatuur

Mx6 Ibrid Draagbare Gasdetector Metesco

MX6 iBrid - Draagbare Gasdetector

  • Draagbare multigasdetector
  • 6 gassen simultaan meten
  • o.a. LEL, CO/H2S, O2, SO2, CO2
Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.

Over Arbo verhuur

Metesco heeft de beschikking over verschillende meetinstrumenten gericht op het monitoren van de gezondheid, veiligheid en welzijn van werknemers. Dit is in de Nederlandse wet vastgelegd in de Arbeidsomstandighedenwet (Arbowet). Uiteindelijk is het doel van deze wet om te voorkomen dat werknemers door toedoen van werkomstandigheden ziek worden of ongevallen meemaken.

Op de website van de Nederlandse Arbeidsinspectie staat vermeldt aan welke eisen de werkplek moet voldoen om gezond en veilig te kunnen werken. Kern factoren die hierbij genoemd worden zijn de aanwezigheid van voldoende daglicht, werktemperatuur, ventilatie en geluidsdrukken. 

Aan de hand van data gemeten met de meetinstrumenten welke Metesco verhuurt, kan bijvoorbeeld een Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E) worden opgesteld. 

Voor meer informatie over de inrichting van de arbeidsplaats verwijzen u graag naar het Arboportaal, onderdeel van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Hier is onder andere ook aandacht voor explosiegevaarlijke werkomgevingen (ATEX).

Terugbelservice Onze terugbelservice

Bel direct: 078 651 11 17

Of laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug.

Ihre Nachricht...
Bitte bestätigen Sie die Bestimmungen zum Datenschutz.