Dynamic Monitoring System

Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Dynamic Monitoring System

Het Dynamic Monitoring Station (DMS) is een uniek meetsysteem voor het dynamisch meten aan civiele kunstwerken zoals bruggen, tunnels en viaducten. Ook wordt het systeem veel toegepast bij meten langs het spoor.

Product kenmerken

  • Video Gauge systeem registreert verplaatsing van pixelpatronen
  • Op afstand dynamisch meten van civiele kunstwerken
  • Snelle opstelling en plaatsing sensoren niet meer nodig
  • Voorkomt plaatsing van traditionele sensoren
  • Veroorzaakt geen belemmeringen van verkeer

Productinformatie aanvraag

NDO Techniek

Over Dynamic Monitoring System

Het Dynamic Monitoring Station (DMS) is een uniek meetsysteem voor het dynamisch meten aan civiele kunstwerken zoals bruggen, tunnels en viaducten. Ook wordt het systeem veel toegepast bij meten langs het spoor.

Verplaatsingen en bewegingen in civiele bouwwerken zijn extreem moeilijk te detecteren en kunnen vaak veel schade en gevaar aanrichten. Met het DMS, of Dynamic Monitoring System, kunt u metingen uitvoeren, zonder dat er toegang tot het object noodzakelijk is. Het systeem meet op tientallen punten gelijktijdig en via een optiek - volledig contactloos - wat resulteert in reductie van risico’s, hoge meetnauwkeurigheid en bovenal op tientallen punten gelijktijdig. Zo kunt u snel de beweging in deze civiele werken ontdekken pro-actief anticiperen. Zo voorkomt u schade, hoge kosten en onnodig gevaar voor uw medewerkers.

Productoverzicht Dynamic Monitoring System

Het Dynamic Monitoring Station (DMS) is een uniek meetsysteem voor het dynamisch meten aan civiele kunstwerken zoals bruggen, tunnels en viaducten. Ook wordt het systeem veel toegepast bij meten langs het spoor. Het systeem kan vanaf grote afstand optisch (contactloos) beweging monitoren, met een resolutie en nauwkeurigheid van ± 0.1mm.

Het Video Gauge Systeem

Het systeem registreert de verplaatsing van pixelpatronen op een camera chip. Deze techniek maakt het mogelijk om vanaf grote afstand (afstand afhankelijk van gebruikte lens), contactloos meerpunts metingen uit te voeren. Er kan tot tientallen punten tegelijk gemeten worden. Het DMS systeem bestaat uit gepatenteerde video gauge software (VGS) en een zorgvuldig samengestelde camera en lens. Het VGS, die de gemaakte beelden analyseert stelt u in staat real-time de metingen te volgen.

Voordelen van het Dynamic Monitoring Station

Het Dynamic Monitoring Station kan snel worden opgesteld en reduceert of voorkomt plaatsing van traditionele sensoren. Daarnaast reduceert het meten met ons systeem de kostbare en langdurige voorbereiding en is er geen sprake van stremming voor verkeer en de verdere omgeving.

Metesco is officieel distributeur van Imetrum Limited en kan het DMS Video Gauge systeem snel leveren. Daarnaast kunnen wij u bijstaan in training en support.

Neem voor vragen en meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.

Vergelijkbare producten